MİLYON KADINA MENTORLUK-4

Milyon Kadına Mentor programı paydaşlarından Türkiye Bilişim Derneği ile Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile hayata geçen Milyon Kadına Mentor Lise Programı kapsamında; Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı okullarda eğitim gören 15-18 yaş arası  öğrencilerle STEM  alanlarında deneyim ve uzmanlık sahibi liderlerin bir araya getirilerek öğrencilerin STEM alanında kariyer yolları ve imkânlar ile ilgili bilgi sahibi olması, pozitif tutum geliştirmeleri ve  öğrenci ve velilerin bilgilendirilmeleri  amaçlanmaktadır.

MİLYON KADINA MENTOR PROJESİNİN, 4. ADIMINI IT GOVERNANCE KURUMUNDAN EĞİTİMCİ, MENTÖR SHİRLİ ENDER BÜYÜKBAY İLE GERÇEKLEŞTİRDİK. İNGİLİZCE OLARAK GERÇEKLEŞEN ETKİNLİKTE ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİ VE KATILIMI İNGİLİZCEYE HAKİMİYETLERİ BEĞENİ TOPLAMIŞTIR. SHİRLİ HANIMA, DESTEĞİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

18-05-2023

Yayın: 18.05.2023 - Güncelleme: 18.05.2023 21:25 - Görüntülenme: 90