TÜRKİYE, KKTC EL ELE; EĞİTİMDE DAHA İLERİYE KARDEŞ OKUL PROJESİ

‘Türkiye, KKTC El Ele; Eğitimde Daha İleriye Kardeş Okul Projesi’ kapsamında Okulumuz; idare, öğretmen ve öğrencileriyle Güzelyurt Kurtuluş Lisesi’ne gezi düzenledik. Dört gün boyunca öğrencilerimiz hem okulu ziyaret edip ev sahipliği yapan arkadaşlarıyla kaynaştılar hem de tarihi mekanları gezip bilgi alışverişinde bulundular. Bizi en güzel şekilde ağırlayan başta KKTC Milli Eğitim Bakanlığı Daire Müdürü Cengiz Topel Uzun, Kurtuluş Lisesi Okul Müdürümüz Hülya Altun olmak üzere Müdür Muavinleri Neşe Ertok ve İsmet Volkay Keskindağ, öğretmenlerimiz Pervin Özbeşer, Arzu Kurtdereli, Ayşe Düzgün, Hale Akyüz, Akın Sarıkaya, Serkan Dike ve Aysun Candan Özada’ya misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca geziler sırasında bize rehberlik eden Güzelyurt - Lefke bölgesinde Hasan Karlıtaş, Mağusa Bölgesinde Ulus Irkad Beyfendilere de teşekkür ederiz. En kısa zamanda onları da okulumuzda ağırlamaktan mutluluk duyacağız.

meb_iys_dosyalar/34/28/952086/fotograf_galerisi_3632521.html

Yayın: 06.03.2024 - Güncelleme: 06.03.2024 00:41 - Görüntülenme: 94