Sinema Okumaları Kulübü

Okulumuz Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi'nin geçtiğimiz yıllarda da aktif olan sinema kulübü faaliyetlerine okulumuzun sinema salonunda faaliyetlerine başladı. Öğrencilerin etkin bir katılım sağladığı sinema kulübü, her türlü düşüncenin harmanlanmış olduğu filmler etrafında tartışan öğrencilere farklı perspektif kazandırmayı amaçlar. Dünyanın etrafından farklı filmleri izleyerek farklı kültürlere aşina olmalarını sağlayan kulübümüz, katılımcıları çeşitli festivallere götürerek onlara bir sosyal bilimcinin edinmesi gerektiği kültürel birikimi, bilinci elde etmelerini sağlar. Geçmişten günümüze öğrencilerin yürüttüğü - ve öğrencilerin yürütmeye devam edeceği- sinema kulübü, öğrencilere entelektüel bir birikim vaat ediyor!

Yayın: 28.09.2021 - Güncelleme: 28.09.2021 13:10 - Görüntülenme: 359