İktisat Kulübü

Okulumuzda iktisat üzerine kurulan ilk kulüp olma özelliğini taşıyan İSBL İktisat Kulübümüz yeni başladığı çalışmalarına hızla devam ediyor.   İktisadın hayatın en temel gerçeklerinden biri olduğunu fark eden öğrencilerin buluşma yeri olan kulübümüz, dolu içeriğiyle, okul kulüp geleneğine yaptığı etkiyle ve geleceğe yönelik planlarıyla kendinden söz ettirmektedir.    Misyonu itibariyle sadece okul içinde kulüp katılımcılarına değil, sosyal medya aracılığıyla da çok geniş bir kitleye iktisadı anlatmak ve onu sevdirmek amacı güden kulübümüz bu yolda emin adımlarla yürümektedir.   Vizyonumuz ise kulübümüzün yıllar boyunca okul içinde ve dışında, aynı şekilde sosyal medyada etkin durumunu koruyup örnek bir kulüp olma halini sürdürmesi ve yapacağı etkinliklerle daha geniş kitlelere hitap etmeyi başarmasıdır.
Yayın: 04.10.2021 - Güncelleme: 04.10.2021 10:23 - Görüntülenme: 349