16.DÖNEM MEZUNLARIMIZ İÇİN PROGRAM YAPILDI

16. Mezuniyet Törenimizi 26 Mayıs Cuma akşamı gerçekleştirdik. Okul Rehber Öğretmenlerimiz Levent Gökkaya ve Sevil Öztan tarafından hazırlanan Mezuniyet Törenimize Bahçelievler Belediye Başkanımız Hakan Bahadır ve  Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Çıkrıkçı katılarak şeref verdiler. Oldukça yüksek bir katılamla gerçekleşen törenimizde Okul Müdürümüz Mehmet Kurtay , Okul Aile Birliği Başkanımız Hüseyin Sarı, İSBL Mezunlar Derneği Başkanı Emirhan Çevik, Coğrafya Öğretmenimiz Volkan Bartık konuşma yaptı. Dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Bu yıl Okul 1.'si Maide Abdülhamit olurken Uluslarası Bakalorya Diploma Programı 1.'si Neslihan Zeynep Yıldız oldu. Salondaki programın ardından okul bahçesinde, Bahçelievler Belediyesinin hazırlamış olduğu eğlence ve ikram ile devam edildi.

fotoğraf galeri için meb_iys_dosyalar/34/28/952086/fotograf_galerisi_3473680.html

Yayın: 29.05.2023 - Güncelleme: 29.05.2023 18:13 - Görüntülenme: 277