Mrt

SOBİL-IBDP Kasım 26 Adaylarının Kabul Sınavı 25 Mayıs 2024 tarihinde yapılacaktır.

SOBİL-IBDP November 26 Candidates' Admission Exam will be held on 25 May 2024.

Ekm

Okulumuzun 2023-2024 eğitim -öğretim yılı okul aile birliği toplantısı 18 Ekim 2023 saat 15:00'da Okulumuzun konferans Salonunda olacaktır.Tüm velilerimiz davetlidir.

Ağu

İstanbul Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi, Uluslararası Bakalorya Diploma Programının yaygınlaştırılması, programın kalitesinin arttırılması ve bu programdan (okulun şartları doğrultusunda) maksimum sayıda bireyin faydalanması amacıyla düzenli olarak kabul ve kapsayıcılık politikalarını geliştirmektedir. Güncel kabul politikası ile eğitim kalitesini arttırmak ve dezavantajlı ya da üstün başarılı aday öğrencilere sunduğu imkanlar ile de kapsayıcılığını arttırma hedefindedir. Hem Uluslararası Bakalorya Diploma Programının hem de okulumuzun vizyon ve misyonuna uygun olarak bu belge düzenlenmiştir.

KAYIT YENİLEME  İÇİN  ÖNEMLİ